Măsuri de ordine la Stadionul „Ilie Oană”, la meciului de fotbal dintre echipele FC Petrolul si FC Chindia Târgoviște

27 Jan 2023 16:13
Sâmbătă, 28.01.2023, începând cu orele 17:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Municipiul Ploiești, se va disputa partida de fotbal din cadrul Campionatului SuperLigii României, dintre echipele FC Petrolul Ploiești - AFC Chindia Târgoviște.
Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, va lua măsuri pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță a participanților, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine în municipiul Ploiești.
Traficul rutier va fi restricționat începând cu ora 14.30, în zona străzilor adiacente arenei sportive, respectiv pe străzile: Alexandru Vlahuță, Stadionului, Mihai Bravu, Sportului, George Topârceanu și Latină.
Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 15.00, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide întreaga arenă sportivă, pentru suporterii echipei oaspete fiind rezervate locurile din Peluza de pe strada Latină.
Biletele pot fi procurate atât on-line, în limita unui număr maxim de 4 bilete, pe baza furnizării datelor de identificare ale ocupanților, cât și la casele de bilete, până la începerea meciului.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și desfășurării jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale preventive, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.
Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.
Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.
Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:
- să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;
- să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;
- în arena sportivă să ocupe exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;
- părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;
- să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677