Măsuri de ordine publică - Praznicul Adormirii Maicii Domnului, la Mănăstirea Ghighiu

12 Aug 2022 14:13
Măsuri de ordine publică - Praznicul Adormirii Maicii Domnului, la Mănăstirea Ghighiu
În zilele de duminică, 14 august a.c, începând cu ora 16.00 și luni, 15 august, începând cu ora 08.00, efectivele Grupaării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești vor asigura măsuri de ordine la Mănăstirea Ghighiu, din comuna Bărcănești, județul Prahova, unde au loc manifestări religioase dedicate Praznicului Adormirii Maicii Domnului și resfințirii lăcașului de cult, cu participarea unor înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române, iar în ziua de luni, serviciului religios oficiindu-se de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

La manifestările religioase organizate în cele două zile, anticipăm prezența unui număr mare de credincioși și pelerini.

Pentru buna desfășurare a tuturor activităților religioase avem organizate echipe de dialog, patrule de siguranță publică, precum și alte dispozitive, care au ca principal scop siguranța oamenilor, dispozitive ce vor fi adaptate în funcție de situațiile concrete.

Facem precizarea că, pentru evitarea aglomerării și busculadelor, este stabilit un culoar unic de acces pe aleea din jurul bisericii, către către punctele de interes din incinta mănăstirii (trecerea prin altarul Biserii mari, izvor, lumânărar, etc.).

Traficul rutier în zona mănăstirii va fi dirijat de lucrătorii Poliției Rutiere din cadrul IPJ Prahova, iar la fața locului va fi asigurat un punct de prim ajutor medical deservit de lucrători ai ISU Prahova.

Recomandăm credincioșilor și pelerinilor să manifeste răbdare, să respecte recomandările forțelor de ordine, să nu forțeze accesul pe aceste culoare și, foarte important, să ia în considerare timpi mari de așteptare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677