Medic ATI: ”a trebuit să anunț decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama”

26 Oct 2021 12:41
Medic ATI: ”a trebuit să anunț decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama”
Amin Zahra, medic ATI, a povestit pe pagina sa de Facebook un moment tulburător petrecut pe 23 octombrie. Redăm integral relatarea:
”Un moment foarte greu pentru un medic este atunci când trebuie să anunțe un deces!
Aseară a trebuit să anunț decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama!
Momentul acesta devine și mai greu, atunci când trebuie să anunți o mamă că și-a pierdut copilul, Iar mama să-mi spună, că acum au rămas doi copii orfani!
Consider că atunci când ești stâlpul casei și încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil și să te protejezi!
Pentru că doar așa având grijă de voi, puteți și voi la rândul vostru să aveți grijă de alții și astfel, veți putea trece peste această perioadă cât mai bine”.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677