Mesajul prefectului Județului Prahova, Cristian Ionescu, de Ziua Eroilor

10 Jun 2021 14:17
Mesajul prefectului Județului Prahova, Cristian Ionescu, de Ziua Eroilor
”Astăzi de Ziua Eroilor aducem un omagiu tuturor celor care au scris istoria României prin propriul sacrificiu, apărând pamântul țării, dreptatea și libertatea, credința strămoșilor noștri și idealul de unitate al poporului român.
Este momentul potrivit să preţuim valorile naţionale, să le cultivăm cu grijă și să ne înclinăm în fața eroismului şi jertfei înaintașilor noștri. Eroii români căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă ne-au dat o lecție de viață, pe care nu avem dreptul să o uităm! Lor le datorăm respectul și recunoştinţa noastră, continuitatea ca neam, ca ţară și ca oameni liberi!
Ei reprezintă modelele de ieri, de astăzi și de mâine, un exemplu de curaj și demnitate pentru noi toți si pentru generaţiile viitoare. Să le cinstim memoria pe măsura sacrificiului lor, prin fapte savârsite cu demnitate şi înţelepciune, cu înţelegere şi răbdare, cu implicare şi solidaritate.
Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toti eroii neamului nostru!
Cinste eroilor României! Cinste eroilor prahoveni!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731