Mesajul președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, la 147 de ani de la naşterea Partidului Naţional Liberal

24 May 2022 12:54
Mesajul președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, la 147 de ani de la naşterea Partidului Naţional Liberal
Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a transmis, marți, un mesaj cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la naşterea Partidului Naţional Liberal.
”Acum, ca şi atunci, Partidul Naţional Liberal îşi asumă aceleaşi două angajamente privind modernizarea României şi îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor săi. Principiile şi valorile care sunt baza ideologiei noastre – #libertatea, #progresul, #competiţia cinstită şi protejarea drepturilor şi libertăţilor individului – au trecut testul timpului şi reprezintă calea sigură spre o societate mai bună. Vreau să mulţumesc milioanelor de români care sunt alături de noi şi care cred că, prin noi înşine, făcând eforturi individuale în fiecare zi, putem construi o ţară de care să fim mândri şi în care să trăim fericiţi.
La mulţi ani, PNL! La mulţi ani liberalismului românesc!”, a transmis Iulian Dumitrescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677