Meseria de polițist continuă să fie promovată de polițiștii prahoveni în instituțiile de învățământ

23 Nov 2021 16:11
Meseria de polițist continuă să fie promovată de polițiștii prahoveni în instituțiile de învățământ
Meseria de polițist continuă să fie promovată de polițiștii prahoveni în instituțiile de învățământ, ne informează Poliția Prahova.


Reprezentanții instituției spun că meseria de polițist înseamnă devotament, asumare și patriotism.


“Prin prisma acestor trei cuvinte au expus astăzi, polițiștii prahoveni elevilor unei alte instituții de învățământ din județul Prahova, meseria de polițist

De această dată, polițiștiștii au fost prezenți printre elevii unui liceu din orașul Boldești Scăeni, aproximativ 60 de elevi primind mesajul transmis.

Activitatea informativă a fost desfășurată de către polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire, de cei ai Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul structurilor operative, prezentând elevilor activitatea meseriei de polițist, care trebuie îndeplinită cu seriozitate și dragoste.

Elevilor li s-au prezentat aspecte legate de organizarea Poliției Române, drepturile și obligațiile polițiștilor, dar și condițiile care trebuie îndeplinite pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, elevii au adresat polițiștilor întrebări legate de diferite linii de muncă, de momente pe care le poate întâmpina un polițist pe parcursul carierei sale, activitatea bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea elevilor care s-au arătat nu numai receptivi, cât și interesați de informațiile transmise.

Activitățile de promovare a profesiei de polițist au loc periodic, polițiștii urmând să desfășoare astfel de activități în cât mai multe licee din județul Prahova, atât în mediul urban, cât și rural”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ PH.

Foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864