Meseria de polițist continuă să fie promovată de polițiștii prahoveni în instituțiile de învățământ

23 Nov 2021 16:11
Meseria de polițist continuă să fie promovată de polițiștii prahoveni în instituțiile de învățământ
Meseria de polițist continuă să fie promovată de polițiștii prahoveni în instituțiile de învățământ, ne informează Poliția Prahova.


Reprezentanții instituției spun că meseria de polițist înseamnă devotament, asumare și patriotism.


“Prin prisma acestor trei cuvinte au expus astăzi, polițiștii prahoveni elevilor unei alte instituții de învățământ din județul Prahova, meseria de polițist

De această dată, polițiștiștii au fost prezenți printre elevii unui liceu din orașul Boldești Scăeni, aproximativ 60 de elevi primind mesajul transmis.

Activitatea informativă a fost desfășurată de către polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire, de cei ai Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul structurilor operative, prezentând elevilor activitatea meseriei de polițist, care trebuie îndeplinită cu seriozitate și dragoste.

Elevilor li s-au prezentat aspecte legate de organizarea Poliției Române, drepturile și obligațiile polițiștilor, dar și condițiile care trebuie îndeplinite pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, elevii au adresat polițiștilor întrebări legate de diferite linii de muncă, de momente pe care le poate întâmpina un polițist pe parcursul carierei sale, activitatea bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea elevilor care s-au arătat nu numai receptivi, cât și interesați de informațiile transmise.

Activitățile de promovare a profesiei de polițist au loc periodic, polițiștii urmând să desfășoare astfel de activități în cât mai multe licee din județul Prahova, atât în mediul urban, cât și rural”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ PH.

Foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677