"O Zi de Tabără la Jandarmerie"/ Au participat si copii din Prahova

06 Aug 2022 18:58
"O Zi de Tabără la Jandarmerie"
Așa s-a numit evenimentul de astăzi din Baza de Pregătire a Jandarmeriei Române, un eveniment dedicat copiilor aflați în instituții de învățământ din subordinea Direcțiilor Generale de Asistență Socială București și Buzău, copii din centre parohiale din județele Prahova și Ilfov, dar și din zonele defavorizate ale județului Dâmbovița.
Dacă de obicei noi eram cei care mergeam la copiii din Centrele de Asistență Socială pentru a le face acestora o surpriză, astăzi ne-am gândit să-i chemăm la noi și să vadă ce înseamnă o zi de tabără la Jandarmerie.
A fost o zi plină. Cei peste 200 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, jocuri sportive, o tiroliană, exerciții demonstrative de autoapărare, de tip antitero, un exercițiu de drill, muzică interpretată de Fanfara Jandarmeriei, o bucătărie mobilă de campanie unde copiii au învățat să gătească. De asemenea, să nu-i uităm pe colegii noștri cu animalele de serviciu, cai și câini. De asemenea, am avut și un elicopter, cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație.
Evenimentul a fost un succes și asta nu face decât să ne bucure și să ne oblige ca la anul să repetăm activitatea și, poate, chiar să devină o tradiție.
Mulțumim partenerilor noștri: Patriarhia Română, Asociația Close Combat România și Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență. ( Sursa: Jandarmeria Romana)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000