PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT, FURT CALIFICAT ȘI CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL CU NUMERE FALSE DE ÎNMATRICULARE

21 Oct 2021 11:49
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT, FURT CALIFICAT ȘI CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL CU NUMERE FALSE DE ÎNMATRICULARE
Astăzi, 21 octombrie a.c., polițiștii Poliției Municipului Ploiești au efectuat 8 percheziții domiciliare, în Ploiești și Băicoi la locuințele unor persoane bănuite de furt, furt calificat și conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.
Din cercetări a rezultat că la data de 18 octombrie a.c., doi bărbați ar fi pătruns în interiorul unui imobil din Ploiești și ar fi sustras o sumă de bani. În cadrul acestei cauze, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuințe Ploiești au condus la sediul poliției 2 persoane în vederea audierii.
Prejudiciul cauzat în acest dosar penal fiind de 19.000 de euro.
În cealaltă cauză, polițiștii Secției nr.3 de poliție rurală Blejoi au efectuat 4 percheziții domiciliare în orașul Băicoi, la persoane bănuite de comiterea a 16 infracțiuni de furt din stațiile de carburant de pe raza municipiilor Ploiești și Câmpina dar și de pe raza localităților Băicoi, Cornu și Blejoi.
Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 2 septembrie - 18 octombrie a.c., persoanele în cauză alimentau autoturismele, din stațiile de carburant indicate mai sus, fără a achita contravaloarea combustibilului.
De menționat este faptul că, aceștia foloseau la activitatea infracțională plăcuțe de înmatriculare false.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate obiecte folosite la activitatea infracțională.
Valoarea prejudiciului cauzat în cadrul acestui dosar penal este de aproximativ 5.000 de lei.
Acțiunile au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploiești.
sursa comunicat de presă
foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677