Perchezitii la persoane cercetate pentru operatiuni psihoactive

24 Jun 2021 16:26
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 9 percheziții, în Prahova, Brăila și Galați, la persoane bănuite de vânzare de noi produse psihoactive, anunta Politia Prahova.
Potrivit IJP Prahova, din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna decembrie 2020, un grup format din 10 persoane ar fi vândut cantități de produse psihoactive, către consumatori din Prahova, Brăila și Galați.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate circa 25 de grame de materie vegetală susceptibilă psihoactivă, 55 pliculețe autosigilante susceptibile psihoactive, 5 telefoane mobile, precum și 4.000 de lei.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru audieri, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile legale.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au fost sprijiniți în activități, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați și de cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești, Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați și Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239