Polițiștii au descins acasă la persoane bănuite că ar fi sustras produse petroliere din cantitățile transportate cu autocisternele, pentru stațiile de distribuție a carburantului

21 Jul 2021 14:29
Polițiștii au descins acasă la persoane bănuite că ar fi sustras produse petroliere din cantitățile transportate cu autocisternele, pentru stațiile de distribuție a carburantului
Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Prahova au efectuat ieri 5 percheziții, în localități din Prahova, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi sustras produse petroliere din cantitățile transportate cu autocisternele, pentru stațiile de distribuție a carburantului, informeaza Politia Prahova.
Potrivit reprezentanților IJP Ph, se pare ca trei bărbați, cu vârste între 34 și 52 de ani, din județul Prahova, ar fi sustras produse petroliere și ar fi desfășurat activități de prelucrare, transport și comercializare a acestora, în afara unui antrepozit fiscal, inca din luna mai a acestui an. La punctul de lucru al unei societăți comerciale, ar fi fost descoperit un autocamion, în care se afla o cantitate foarte mare de țigarete de contrabandă.
Astfel, în urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri, telefoane mobile, 85.550 de litri produs petrolier și 9.313.340 de țigarete, fără timbru fiscal aplicat.
Valoarea totală a țigaretelor indisponibilizate este de 4.657.670 de lei.
De asemenea, au fost indisponibilizate o cisternă și un autocamion, până la finalizarea cercetărilor.
3 dintre persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru luarea unei alte măsuri preventive.
La activități, au participat polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Prahova și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000