Politistii prahoveni învață despre tehnicile de conducere defensivă, siguranța, derapajul controlat, aderența, accelerarea și modul de frânare

04 Aug 2022 14:18
POLIȚIȘTII PRAHOVENI PREGĂTIȚI PENTRU MISIUNI ÎN SIGURANȚĂ

Odată cu înființarea Seviciului de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, unul dintre aspectele pe care s-a pus și mai mult accentul în perfecționarea polițiștilor este reprezentat de conducerea prioritară.

Tehnicile de conducere defensivă, siguranța, derapajul controlat, aderența, accelerarea și modul de frânare sunt doar câteva dintre temele abordate de instructori, în perfecționarea polițiștilor în raport cu misiunile acestora.

În acest context, ieri, 3 august a.c., 7 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au concurat pentru testarea abilităților pe care trebuie să le stăpânească în conducerea autospecialelor de poliție.

În urma unei ședințe de conducere auto în regim prioritar și defensiv, polițiștii cu cele mai bune abilități de conducere s-au dovedit a fi inspector principal de poliție Stanciu Doru din cadrul Serviciului Criminalistic și agent principal de poliție Rîjniță Vlad, din cadrul Secției de Polițe Rurală Valea Călugărească.

Întrucât rapiditatea în condiții de siguranță a echipajului de poliție este esențială în îndeplinirea activităților de serviciu, ofițerii de pregătire profesională din Prahova sunt permanent alături de polițiștii prahoveni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000