Politistii prahoveni învață despre tehnicile de conducere defensivă, siguranța, derapajul controlat, aderența, accelerarea și modul de frânare

04 Aug 2022 14:18
POLIȚIȘTII PRAHOVENI PREGĂTIȚI PENTRU MISIUNI ÎN SIGURANȚĂ

Odată cu înființarea Seviciului de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, unul dintre aspectele pe care s-a pus și mai mult accentul în perfecționarea polițiștilor este reprezentat de conducerea prioritară.

Tehnicile de conducere defensivă, siguranța, derapajul controlat, aderența, accelerarea și modul de frânare sunt doar câteva dintre temele abordate de instructori, în perfecționarea polițiștilor în raport cu misiunile acestora.

În acest context, ieri, 3 august a.c., 7 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au concurat pentru testarea abilităților pe care trebuie să le stăpânească în conducerea autospecialelor de poliție.

În urma unei ședințe de conducere auto în regim prioritar și defensiv, polițiștii cu cele mai bune abilități de conducere s-au dovedit a fi inspector principal de poliție Stanciu Doru din cadrul Serviciului Criminalistic și agent principal de poliție Rîjniță Vlad, din cadrul Secției de Polițe Rurală Valea Călugărească.

Întrucât rapiditatea în condiții de siguranță a echipajului de poliție este esențială în îndeplinirea activităților de serviciu, ofițerii de pregătire profesională din Prahova sunt permanent alături de polițiștii prahoveni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677