Prahova animata de o serie de evenimente la final de septembrie

26 Sep 2022 09:43
Prahova animata de o serie de evenimente la final de septembrie
Vremea din acest weekend a fost insorita dar rece. Instalatiile prin cablu au functionat in statiunile de pe Valea Prahovei.

In weekendul care tocmai s-a incheiat la Sinaia am avut un grad de ocupare de 100%, datorat Congresului National de Cardiologie care s-a desfasurat in perioada 21-24 septembrie 2022.
La cea de-a 61 ediție a Congresului Național de Cardiologie, au participat peste 3000 de medici si asistente la 64 de sesiuni de specialitate organizate simultan la Centrul Internațional de Conferințe Casino Sinaia și la Centrul de Conferințe al hotelului Internațional. La acest eveniment au fost invitați 33 de lectori străini din SUA, Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Grecia, Portugalia, Israel. Cazarea participanților a fost asigurată în peste 40 de unițăti hoteliere clasificate de Ministerul Turismului, aflate în orașul Sinaia și în proximitate.

Duminică ne-am revazut din nou la Hipodrom, unde a avut loc începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică în cadrul căreia au avut loc curse de trap și galop. Au fost pregătite o serie de surprize publicului spectator, inclusiv plimbări gratuite cu calul Mokka pentru cei mic. Prețul unui bilet a fost de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei a avut loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.
Evenimentul ecvestru s-a transformat anul acesta într-un regal, unde călăreți din România și alte colțuri ale lumii, precum și mari maeștri ai atelajelor si-au arătat abilitățile în arta sportului ecvestru.
Cea de-a VII-a ediție si-a întâmpinat publicul cu probele de dresaj, cross country și sărituri obstacole, probele tradiționale ale Concursului Complet Internațional 2 stele, dar și alte activități spectaculoase pentru iubitorii de evenimente ecvestre pe Domeniul Cantacuzino, un loc perfect de reuniune cu întreagă familie, prieteni sau parteneri de business.

Incepand cu data de 24 septembrie 2022 si pana pe data de 29 septembrie 2022 are loc Săptămâna Forțelor Navale Române la Ploiești. Prahovenii sunt invitați la o manifestare fără precedent în județ.
Pentru prima oară în istoria județului Prahova și a orașului Ploiești se realizează o serie de manifestări dedicate Forțelor Navale Române și se primește vizita oficială a unui reprezentant cu grad de Amiral. (în ziua festivă de 27.09.2022). Sub titulatura ”Secretele Mării”, Seria de manifestări face parte din programul campaniei de promovare a Forțelor Navale în Județul Prahova, perioada 24-29.09.2022, Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor și Sala Marii Uniri.
Programul este realizat la initiațiva Asociației „Suntem România!”, împreună cu Forțele Navale Române, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și cu suportul Cercului Militar Ploiești (Baza 2 Logistică „Valahia”- Comenduirea Garnizoanei Ploiești) și al Consiliului Județean Prahova.
APDT Prahova este prezent la eveniment cu stand in care promoveaza Prahova.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitări copile drag frumos ascultător și muncitor, sunt mândru de tine și îți promit ca îți voi fi alături în orice moment din viata de zi cu zi, pentru ca meriți tot ce este mai bun și mai frumos pe acest Pământ Sfânt,??
bauna ziua de cand s-a reluat furnizarea apei calde in str.ARHIP NICOLAE BL61 SC,A NU ESTE PRESIUNE DE LOC
Stimate Doamne, stimati Domni, scuzati varog Romana mea, fiindca Germana este limba mea materna. Am dat intamplator de aceasta onoare post mortem a preotului pensionar Martin Gheorghe, pe care l-am cunoscut personal. Am corespondat pana la moartea Dansului, sie am forst si in localitatea Vadu Paranoia in vizita. Urmasii Dansului stiu der mine, uni urmasi a Dansului ma cunosc personal. Cunosc si istoria satului Vadu Parului si infintarea lui in 1780, amanunte dela domnul Martin Gheorghe. Ma bucura foarte mult, ca i se dat post mortem onoarea aceasta pentru umanitatea lui meritata, si pentru lupta sa pentru pace si dreptate. Cu stima Hans-Günther Kessler, Germania
Tort cu lamaie
Dar de ce persoanele cu dizabilități,și aici mă refer la cei cu indemnizații de handicap gradul 2(395 de lei)nu beneficiază de acest ajutor alimentar? Pentru că cei de la primărie spune că Nu beneficiez(nu am dreptul)DE CE?
Curs valutar
EUR Euro 4.9266 0.0016
USD Dolarul SUA 4.7043 -0.0235
GBP Lira sterlina 5.6863 -0.0411
CHF Francul elvetian 4.9892 -0.0228
XAU Gramul de aur 266.5349 0.0446