Primăria Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș

28 Oct 2021 11:49
Primăria Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș
În parteneriat cu Grupul Rompetrol, municipalitatea va demara lucrările pentru amenajarea a patru locuri de joacă, respectiv pe strada Gh. Grigore Cantacuzino (vizavi de supermarket Kaufland), strada Triumfului, strada Griviței şi strada Cameliei (lângă biserică).
Astfel, săptămâna aceasta, au demarat lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.
”Noul spaţiu de agrement destinat copiilor se va integra armonios în cartier şi va include echipamente și accesorii moderne, în conformitate cu cerințele europene, respectiv un ansamblu de joacă, tobogan, balansoare pe arcuri sau clasice, leagăn, carusel, toate cu un design atractiv, în culori vesele, destinate activităților recreative pentru copii.
Locul de joacă va beneficia și de pavaj cu dale cauciucate elastice, antitraumă, destinat siguranței celor mici, precum şi de mobilierul urban aferent unui astfel de spaţiu: bănci, pubele, etc”, se arată într-un comunicat emis de municipalitate.
Valoarea investiției este de 289.522 lei.
Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677