PSD Ploiesti: Ploieștenii nu pot achita facturile cu promisiunile primarului Volosevici!

27 Jul 2021 19:44
Comunicat de presa PSD Ploiesti: Ploieștenii nu pot achita facturile cu promisiunile primarului Volosevici!

Organizația municipala Ploiești a Partidului Social Democrat ia act cu mare îngrijorare de votul exprimat în consiliul local prin care majoritatea PNL-USR a aprobat creșterea prețului la gigacalorie, acesta fiind majorat de la 375,26 lei/Gcal/TVA inclus, la 431,47/Gcal/TVA inclus.

Am solicitat atât în ședințele consiliului local cât și în conferințele de presă ca primarul Volosevici să explice ploieștenilor de unde va avea banii necesari pentru suportarea acestei creșteri de preț, știut fiind că bugetul ploieștean este sărăcit din cauza administrației incompetente a primarului liberal și a majorității din consiliu.

Orb, surd și mut, primarul Volosevici nu a dat un răspuns coerent problemelor ridicate de noi, limitandu-se la a spune doar că el garantează că vor fi bani pentru subvenție. Probabil că această garanție va fi la fel cu cea care a dat-o pentru rezolvarea tuturor celorlalte probleme ale Ploiestiului. De aceea, la această ora, Ploiestiul este un oraș acoperit cu gunoaie, fară marcaje rutiere și fară cel mai mic respect pentru siguranța cetățeanului.

Însă Volosevici a preferat să facă jocuri politice și să se transforme în avocatul creșterii de preț, susținând în ședința consiliului necesitatea majorării prețului la gigacalorie, majorare suportată de bugetul local din banii ploiestenilor. În acest mod, bani care trebuiau alocați transportului în comun, sănătății, siguranței cetățeanului și ordinii publice, învățământului și altor servicii publice se duc în buzunarul operatorului de termie.

Solicităm ca în viitoarea ședință de consiliu primarul să identifice sumele necesare acoperirii subvenției pentru a fi acordată populației, deoarece la acest moment nu exista alocată suma de peste 90 milioane lei necesară. În caz contrar urmează să studiem posibilitatea de a anula în instanță hotărârea de consiliu adoptată ieri, una complet injustă pentru ploieșteni.

Dar, ce mai contează ploieștenii, domnule Volosevici ? Important este că i-ați păcălit și v-au votat !

ORGANIZAȚIA MUNICIPALA PSD PLOIEȘTI

27 iulie 2021

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677