Reprezentantii celor care au protestat azi la Ploiesti au purtat discutii cu conducerile prefecturii si primariei/ Nu s-a ajuns la nicio concluzie

04 Aug 2022 13:58
Reprezentantii celor care au protestat azi la Ploiesti, din cauza lipsei apei calde, au purtat discutii cu autoritatile. Primele au fost facute cu prefectul si subprefectul judetului Prahova care au spus ca vor cauta solutii pentru rezolvarea acestei probleme.


“Prefectul judetului este implicat in mici negocieri cu partile implicate in acest proces si cu certitudine o sa fie gasite solutiile oportune pentru ca ploiestenii sa aiba apa calda”, a declarat Ioana Bumbacea, purtator de cuvant Prefectura Prahova

Initiatiatorii protestului au dorit sa discute si cu reprezentantii Consiliului Judetean Prahova, insa acestia nu erau la birouri.

“Sunt total nemultumit de modul in care Consiliul Judetean a inteles sa raspunda acestui protest si daca vrea sa facem zece proteste pe luna, zece proteste pe luna facem daca ne mai trateaza cu atata lipsa de respect. Nu este nici administratorul judetului, nu este nici presedintele Consiliului Judetean si nici vicepresedintele”, a spus Eugen Cristescu, presedinte UAP Prahova.

O parte dintre protestatari, cei mai multi administratori de bloc, au mers apoi la sediul Primariei Ploiesti unde au discutat cu primarul municipiului. Intrebat de acestia ce sa le transmita locatarilor, Andrei Volosevici a declarat:

“Eu le spun la locatari asa: niste oameni si-au batut joc de noi! ... Se pare ca unii isi bat joc, dupa sapte zile in care va spun ca sistemul e functional si oricand putem sa dam drumul la sistem, solutia primariei este clara: preluarea CET-ului, tot lantul sa fie la noi si incredintare in regim de urgenta catre o societate. Ca sa ma duc sa preiau este ca si cand ar trebui sa cumpar o masina, eu ma duc sa o iau, dar trebuie sa mi-o dea cineva. Unde ma duc daca nimeni nu ma asteapta?!?”


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677