Reprezentantii celor care au protestat azi la Ploiesti au purtat discutii cu conducerile prefecturii si primariei/ Nu s-a ajuns la nicio concluzie

04 Aug 2022 13:58
Reprezentantii celor care au protestat azi la Ploiesti, din cauza lipsei apei calde, au purtat discutii cu autoritatile. Primele au fost facute cu prefectul si subprefectul judetului Prahova care au spus ca vor cauta solutii pentru rezolvarea acestei probleme.


“Prefectul judetului este implicat in mici negocieri cu partile implicate in acest proces si cu certitudine o sa fie gasite solutiile oportune pentru ca ploiestenii sa aiba apa calda”, a declarat Ioana Bumbacea, purtator de cuvant Prefectura Prahova

Initiatiatorii protestului au dorit sa discute si cu reprezentantii Consiliului Judetean Prahova, insa acestia nu erau la birouri.

“Sunt total nemultumit de modul in care Consiliul Judetean a inteles sa raspunda acestui protest si daca vrea sa facem zece proteste pe luna, zece proteste pe luna facem daca ne mai trateaza cu atata lipsa de respect. Nu este nici administratorul judetului, nu este nici presedintele Consiliului Judetean si nici vicepresedintele”, a spus Eugen Cristescu, presedinte UAP Prahova.

O parte dintre protestatari, cei mai multi administratori de bloc, au mers apoi la sediul Primariei Ploiesti unde au discutat cu primarul municipiului. Intrebat de acestia ce sa le transmita locatarilor, Andrei Volosevici a declarat:

“Eu le spun la locatari asa: niste oameni si-au batut joc de noi! ... Se pare ca unii isi bat joc, dupa sapte zile in care va spun ca sistemul e functional si oricand putem sa dam drumul la sistem, solutia primariei este clara: preluarea CET-ului, tot lantul sa fie la noi si incredintare in regim de urgenta catre o societate. Ca sa ma duc sa preiau este ca si cand ar trebui sa cumpar o masina, eu ma duc sa o iau, dar trebuie sa mi-o dea cineva. Unde ma duc daca nimeni nu ma asteapta?!?”


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000