RESPECTAREA MĂSURILOR DE PREVENIRE A RASPÂNDIRII SARS-CoV2, MONITORIZATE DE FORȚELE DE ORDINE

26 Nov 2021 15:53
RESPECTAREA MĂSURILOR DE PREVENIRE A RASPÂNDIRII SARS-CoV2, MONITORIZATE DE FORȚELE DE ORDINE
Ieri, 25 noiembrie 2021, 115 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova au desfășurat activități pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Prahova.

Cu ocazia activităților de control, au fost verificate 75 de societăți comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și peste 75 de mijloace de transport persoane, de pe raza întregului județ.

În contextul acțiunilor din ultimele 24 de ore, polițiștii prahoveni au aplicat în total 41 sancțiuni contravenționale în temeiul Legii nr.55/2020, dintre care 33 pentru nerespecatrea măsurilor de protecție individuală și 8 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/circulația, cu amenzi în valoare de 10.000 lei.

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare. Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677