Rezultate deosebite la faza națională a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, obținute de elevii prahoveani

13 Apr 2021 16:11
Rezultate deosebite la faza națională a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, obținute de elevii prahoveani
Rezultate deosebite la faza națională a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, obținute de elevii lotului prahovean.
Potrivit Centrul Judetean de Excelenta Prahova, la această fază, 34 de elevi prahoveni au obținut premii/mențiuni și medalii.
În plus, un rezultat spectaculos l-au reușit trei elevi școlarizați de Centrul Județean de Excelență Prahova, calificați în Loturile Naționale de juniori și seniori. Elevii noștri au reușit calificarea în lotul de juniori(gimnaziu) cu punctaj maxim!
- SAVU ȘTEFAN CĂTĂLIN clasa a VII-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Ploiești
- ARSENOIU IULIAN GEORGE, clasa a VIII-a, Ș.G. "Ing. Gh.Pănculescu", Vălenii De Munte
Calificat în lotul național de seniori:
- DOBLEAGĂ ALEXANDRU clasa a IX-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Ploiești
Perfomanța lui Alexandru Dobleagă este deosebită, având în vedere că doar clasa a IX-a și este prima lui participare la un baraj de seniori!
Ei vor participa în continuare la alte 3 probe, pentru stabilirea echipelor care vor participa la competițiile internaționale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671