Rezultatele misiunilor executate de jandarmii prahoveni, cu ocazia sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai

04 May 2021 11:44
Rezultatele misiunilor executate de jandarmii prahoveni, cu ocazia sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai
Peste 700 de efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat, în perioada 30.04 – 03.05.2021 cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 şi 2 Mai, atât independent cât și alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranţă publică și totodată pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus SARS-Cov-2. Jandarmii au actionat in timpul desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului dar și pe traseele montane, în staţiunile turistice şi în zonele de agreement. Potrivit reprezentantilor IJJ Prahova, au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale (dintre care 45 de avertismente) în valoare de 8.500 de lei.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova mulțumește cetățenilor care au înțeles importanța respectării normelor de protecție sanitară, necesare în această perioadă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671