Romsilva pune la dispozitia populatiei pana la finalul anului inca 700 de mii metri cubi de lemn pentru foc

18 Oct 2021 15:57
Romsilva pune la dispozitia populatiei pana la finalul anului inca 700 de mii metri cubi de lemn pentru foc
Regia Nationala a Padurilor – Romsilva a vandut direct populatiei, pana in prezent, 1.065.229 metri cubi lemn pentru foc, iar pana la finalul anului va pune pe piata direct catre persoanele fizice interesate alti peste 700.000 metri cubi.
Astfel, pana la finalul anului, Romsilva asigura furnizarea unui total de circa 1,7 milioane metri cubi lemn pentru foc din padurile proprietatea publica a statului.
In acest moment, in depozitele ocoalelor silvice din cadrul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva se afla un stoc de circa 250.000 metri cubi lemn pentru incalzirea locuintelor.
Pretul mediu de valorificare a lemnului pentru foc din acest an este de 183,21 lei, fara TVA, iar pretul variaza in functie de specie, sortiment si locul de livrare. Numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva asigura, contra cost, si transportul lemnelor pentru foc.
Toate preturile si volumele de lemn pentru foc sunt afisate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva si, in format electronic si centralizat, pe pagina de internet www.rosilva.ro, la sectiunea ”Disponibil lemn pentru foc”, aceste date fiind actualizate periodic.
Regia Nationala a Padurilor – Romsilva administreaza 3,13 milioane hectare paduri proprietatea publica a statului, circa 48% din padurile tarii, si asigura servicii silvice pentru circa un milion hectare de paduri aflate in alte forme de proprietate. Din totalul padurilor proprietatea publica a statului, 80% detin certificarea managementului forestier in standard international.





BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR – ROMSILVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677