Sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Grigore Moisil”, dotată cu centrale termice

28 Oct 2021 15:26
Primăria Municipiului Ploiești informează că a dotat sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Grigore Moisil” cu centrale termice.
Conform municipalității, astăzi, s-au finalizat lucrările de punere în funcțiune a două centrale termice cu putere nominală de 132 KW, inclusiv accesoriile şi echipamentele necesare funcționării acestora (butelie egalizare, vas expansiune, pompe de circulație electronice, detector de gaze, filter, automatizare şi materiale mărunte), în baza contractului de furnizare încheiat cu S.C. Aqva Termo Sanit S.R.L., în valoare de 93.772 lei cu T.V.A.
Sala de sport a Şcolii Gimnaziale ,,Grigore Moisil” a fost dată în folosință în anul 2008, are o capacitate de 150 locuri şi a fost edificată prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul "Sali de Sport" derulat prin Compania Naţională de Investiţii S.A.

Municipiul Ploiești a asigurat finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat). De asemenea, a procedat la întreținerea acesteia, prin Programul de reparații curente, în funcție de alocația bugetară.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677