Spectacolele din săptămâna aceasta, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”

21 Jun 2022 13:19
Spectacolele din săptămâna aceasta, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”
Joi seară, un spectacol multimedia aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Constantin Brâncuși; vineri, îi întâlnim pe Liza și Alfred, doi tineri a căror nuntă este pusă în pericol de animozitățile dintre părinți; sâmbătă, cunoaștem poveștile de viață a șase cupluri care își dezvăluie, cu umor, ironie sau sarcasm, problemele conjugale. Duminică dimineață, suntem martori la întâmplările prin care trece Gulliver, binecunoscutul erou al lui Jonathan Swift, iar seara avem parte de o comedia de*ll arte în care domnițe seducătoare și domni cuceritori provoacă răsturnări de situație amuzante.
„Brâncuși, dragostea mea!” - joi, 23 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol multimedia inspirat de cartea „Brâncuși, dragostea mea” a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, ce aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Brâncuși cu femei celebre care i-au fost muze. Spectacolul va fi urmat de lansare de carte „Brâncuși, dragostea mea”, autor Claudia Motea. De asemenea, va putea fi vizionată expoziția de pictură „Brâncuși și muzele sale”, prezentator Nicoleta Paninopol, Manager al Centrului Cultural UNESCO „Mihai Eminescu”, însoțită de autorul tablourilor, pictorul Dimitri Murakovsky.
„ Cuscrii din Tirana - vineri, 24 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Liza provine dintr-o familie de greci cu o situație financiară privilegiată și urmează să se întoarcă de la Londra însoțită de iubitul ei. Întreaga familie este entuziasmată de viitorul ginere, pe care îl consideră un lord englez, dar când aceștia îi descoperă adevărata identitate, se declanșează o serie de situații comice, care vor pune la încercare relația celor doi tineri.
„Toxic - sâmbătă, 25 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu”. Oamenii se atrag și se resping în multe feluri, poartă măști sau ajung să se confunde cu acestea. Spectacolul „Toxic” dezvăluie impactul pe care îl au iluziile, diferențele de percepție, amăgirile și dezamăgirile asupra relațiilor de cuplu.
„Gulliver în țara lui Liliput - duminică, 26 iunie, ora 11.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Aruncat de valuri pe țărmul unei insule de poveste după ce corabia pe care se afla naufragiază, Gulliver își face în scurtă vreme o sumedenie de prieteni, toți de înălțimea unui deget.
„ Liniște! Se repetă” - duminică, 26 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. O piesă cu influențe din comedia de'll arte, care aduce laolaltă domnițe dornice de măritat și domni mai juni sau trecuți de prima tinerețe, aflați în căutarea unei partenere care să le aducă stabilitate sufletească și, mai ales, financiară.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529