Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 10 – 16 mai

10 May 2021 14:31
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 10 – 16 mai
Saptamana aceasta, va invitam sa luati parte la o calatorie muzicala emotionanta in spectacolul-concert „Suflet pereche” si apoi sa va alaturati unui cuplu atipic care incearca in mod comic sa puna capat insuficientelor materiale, printr-o spargere la domiciliu, in productia „Sorry Charlie”. Pentru copii, am pregatit trei reprezentatii ale bine-cunoscutului basm „Fata mosului si fata babei”.
„Suflet pereche”, joi si vineri, 13 – 14 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Nico, alaturi de Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniati de Baletul si Orchestra Majestic, dirijor Viorel Gavrila, va invita la un spectacol muzical aparte.
„Sorry Charlie”, sambata si duminica, 15 - 16 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Dinamic si plin de umor, Charlie reuseste sa o convinga pe iubita lui sotie sa participe la planul sau de a se imbogati peste noapte jefuind casa sefului, insa acestia sunt opriti de un alt grup de personaje cu intentii similare. Regia: Dragos Campan; Distributia: George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Cosmin Sofron, Dana Vulc, Robert Oprea.
„Fata mosului si fata babei”, vineri, 14 mai, de la ora 18:00 si duminica, 16 mai, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. O tanara fata, modesta si muncitoare, reuseste sa obtina tot ceea ce-si doreste prin bunatatea de care da dovada. Regia: Daniel Stanciu; Distributia: Nelu Neagoe, Ioana Rosu, Ana Maria Orbean, Lacramioara Bradoschi / Diana Uta, Lucian Orbean, Lizica Sterea.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731