Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie

28 Nov 2022 17:13
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie
Săptămâna aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu”: atmosfera sărbătorilor de iarnă se face simțită datorită unui spectacol-concert susținut, în sala Teatrului de Animație, de Mike Godoroja &Blue Spirit. Tot în sala Teatrului de Animație, cei mici vor întâlni eroi de basm, ale căror aventuri îi vor ține cu sufletul la gură. Prin intermediul spectacolelor secției Dramă, vom face o incursiune în lumea plină de fantezie imaginată de William Shakespeare, precum și în universul creațiilor lui Eugène Ionesco.

„Vă rog să aveți o viață frumoasă”, concert Mike Godoroja &Blue Spirit - sâmbătă, 3 decembrie, ora 20.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. Un muzician complex și extrem de versatil, Mike Godoroja, cunoscut realizator de televiziune si radio, s-a individualizat pe scena muzicii românești prin fuziunea inedită, cu influențe de jazz, rock, folk, country și muzică tradițională românească. „Vă rog să aveți o viață frumoasă” este un spectacol-concert care își propune să aducă în sufletele noastre magia și emoția caracteristice lunii decembrie. Invitat special - Eugen Cristea. Biletele, în valoare de 90 de lei, pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului „Toma Caragiu”, strada Mihail Kogălniceanu nr. 1, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

A 12-a noapte - sâmbătă, 3 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare a fi, personaje care traversează situații neașteptate aduc pe scenă farse și deghizări, dar și povești de iubire, confuzii și calambururi, spre deliciul publicului spectator.
Cântăreața cheală - duminică, 4 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. „Cântăreața cheală” este prima piesă de teatru scrisă de Eugène Ionesco și, totodată, scrierea care l-a consacrat ca reprezentant al teatrului absurd; o „antipiesă” în care clișeele, gesturile și expresiile mecanice dezvăluie o altă față a realității.

Gulliver în țara lui Lilliput - marți, 29 decembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. Supraviețuind unui naufragiu, Gulliver, călător şi marinar, ajunge pe o insulă care se numeşte Lilliput și este populată de nişte fiinţe minuscule, de înălțimea unui deget.

Ali-Baba și cei 40 de hoți - vineri, 2 decembrie, ora 18.00, și duminică, 4 decembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. Din întâmplare, Ali Baba descoperă locul secret în care temutul Hasarak, căpetenie a unei bande de 40 de hoți, își ascunde comorile. Ali Baba atrage astfel asupra sa mânia lui Hasarak, dar, alături de soția lui, Mariana, și de bunul său prieten, măgărușul Grey, reușește să îi înfrângă pe bandiți.

Biletele pot fi achiziționate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677