Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 4 - 10 iulie

04 Jul 2022 17:50
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 4 - 10 iulie
Saptamana aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu”: vineri, sunteti invitati sa vizionati o productie care vorbeste despre doi iubiti ai trecutului, prinsi intr-o poveste mistuitoare de dragoste. Sambata, veti afla cum s-a transformat contabilul Henry Perkins intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Londra si care sunt visurile pe care spera sa si le indeplineasca. Duminica, ne intalnim cu Charlie si sotia lui, Jenny, un cuplu care crede ca a descoperit reteta jafului perfect. Tot duminica, la Teatrul de Animatie pentru Copii si Tineret Imaginario, aflam povestea lui Aladin si a lampii sale magice, intr-un spectacol plin de aventuri ce intrec orice imaginatie.
„Ti amo, Maria!” - vineri, 8 iulie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. „Ti Amo, Maria! este un spectacol despre o iubire patimasa, absoluta, si despre esecul de a o exprima intr-un mod corect fata de persoana iubita. Este un spectacol care vorbeste despre iubiri imposibile, vicii, obsesivitate, agresiune si impulsivitate, si despre cum aceste lucruri ne pot distruge ca oameni si pot inlatura chiar si ce iubim cel mai mult pe lume.” (Eusebiu Mihail Tudoroiu, regizor)
„Funny Money” - sambata, 9 iulie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Henry Perkins, un contabil de varsta mijlocie, se intoarce acasa cu metroul, asteptand cu nerabdare cina de ziua lui. Din greseala, el intra in posesia unei serviete in care descopera o suma fabuloasa de bani. Se dezlantuie astfel un sir de situatii neprevazute si amuzante, pe masura ce noi personaje isi fac aparitia si afla de acest castig neasteptat.
„Sorry, Charlie!” - duminica, 10 iulie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Charlie si sotia sa, Jenny, vor sa fure un diamant din casa domnului Butterfly, in timp ce acesta este plecat in vacanta impreuna cu sotia. Insa doi musafiri se ivesc din senin la usa si le dau planurile peste cap, iar Charlie este nevoit sa gaseasca o solutie ingenioasa pentru a iesi din bucluc.
„Lampa lui Aladin” - duminica, 10 iulie, ora 11.00, sala Teatrului de Animatie. Unul dintre basmele nemuritoare ale celor o mie si una de nopti, Lampa lui Aladin prilejuieste intalnirea cu o lume magica, in care tanirul si istetul Aladin intra in posesia unei lampi fermecate, al carei duh are puterea de a indeplini dorintele. Dupa multe peripetii, la care va invitam sa luati parte, Aladin afla ca aparentele pot fi inselatoare si cucereste, in cele din urma, inima frumoasei printese Budur.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole. Va asteptam cu drag la teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677