Spectacolul ecvestru continua la Floresti! Călărie, muzică și noblețe la Karpatia Horse Show

24 Sep 2022 15:14
Karpatia Horse Show continua la Floresti! Spectacolul de călărie, muzică și noblețe este penzru toate varstele.

Astăzi, 24 septembrie, de la ora 11.00 Concursul Complet a continuat pe întreg domeniul cu proba de Cross-Country pentru călăreți și cai (Prenovici, Novici, 1* și 2*), iar în paralel, pe arena secundară, s-a desfășurat competiția de Working Equitation cu proba de Manevrabilitate (Stil). Începând cu ora 16.00c mari maeștrii ai atelajelor cu doi și patru cai se vor întrece la proba de maraton care își propune să testeze abilitatea concurenților de a conduce un vehicul tras de cai.

De la ora 17.30 încep demonstrațiile de Voltijă, o ramură specifică a echitației care presupune mișcări și exerciții de gimnastică și aerobic pe un cal aflat în mișcare, la pas sau la galop. Echipa clubului sportiv Equs Art Oradea va evolua în fața spectatorilor într-o demonstrație de curaj, echilibru și eleganță.

Ziua de sâmbătă se va încheia în forță pe ritmurile muzicii, pentru că începând cu ora 18: 00 membrii trupei Moonlight Breakfast, în premieră la acest eveniment, vor oferi un concert live de neuitat.

Concursul Complet se încheie duminică, 25 septembrie, cu proba Obstacole, în timp ce mari maeștrii ai atelajelor vor continua cu proba Conuri. Pe arena secundară se va desfășura ultima probă a concursului Working Equitation (viteză). La ora 16.00 va începe Concursul demonstrativ de atelaje cu patru cai, o demonstrație de forță și eleganță, în care spectatorii îl vor putea vedea pe Eduard Bartha, câștigător în 2015 al uneia dintre probele Campionatului Mondial de Atelaje.

Și această ultimă zi a ediției a VII-a a Karpatia Horse Show vine cu demonstrații ecvestre unice și acorduri de muzică live.

La ora 13.30 pe scena Micului Trianon va avea loc un concert Alexandra Ușurelu&Band, alături de care vor evolua: Alexandru Rotaru, Cristina Răducan, Claudiu Purcarin și Bobby Stoica.

De asemenea, la ora 15.00 publicul va putea asista la un elegant moment de Doma Vaquera, prezentat de Singureni Manor prin David Guerrero Garcia, dresor și instructor profesionist cu o vastă experiență în diverse discipline ecvestre.

Competiția se încheie la ora 17:30 cu premierea câștigătorilor Concursului Complet Național și Internațional și a concursului Working Equitation.

Cele mai inspirate ținute ale celor din public vor fi premiate de Singureni Manor cu trei premii excepționale: un weekend la prestigiosul retreat ecvestru și două abonamente cu cate 10 lecții de echitație.

Automobile Morgan, dar și alte mașini de colecție rare și spectaculoase vor fi prezente pe Domeniul Cantacuzino, la parada eleganței ce va încununa finalul evenimentului ecvestru.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677