Taxi-urile din Prahova, verificate de politisti

28 Oct 2021 15:21
Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au acționat ieri pe raza de competență a orașelor Breaza și Sinaia și a municipiilor Câmpina și Ploiești, pentru verificarea legalității transportului în regim taxi.

Potrivit Politiei Prahova, în cadrul acțiunii au fost verificare 43 de auto taxi și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.780 de lei.

9 sancțiuni au fost aplicate conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, cum ar fi pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, lipsă I.T.P, lipsă documente prevăzute de lege dar și lipsă documente de constatare a avariilor în cazul unui auto avariat.

8 sancțiuni au fost aplicate conform Legii 38/2003, privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere, dintre care următoarele exemple: lipsă ecuson cuprinzând numele și fotografia conducătorului auto, lipsa listei cu tarifele de distanță, de staționare și de pornire dar și pentru lipsa asigurării persoanelor, a bunurilor acestora și a mărfurilor transportate.

Totodată a fost retras și un certificat de înmatriculare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677