Teatrul „Toma Caragiu” isi reia activitatea cu publicul. Vezi aici programul spectacolelor!

04 May 2021 12:01
Teatrul „Toma Caragiu” isi reia activitatea cu publicul. Vezi aici programul spectacolelor!
Teatrul „Toma Caragiu” a anuntat ca isi reia activitatea cu publicul in sala de spectacole. Astfel, potrivit unui comunicat al institutiei, saptamana aceasta, publicul este invitat sa patrunda intr-un taram plin de emotie, unde personajele cauta sa obtina iubirea, dar ea pare sa franga inimi si sa fuga din calea lor, in doua spectacole din repertoriul sectiei Drama: „Ti amo, Maria!” si „Casatoria”. Pentru copii, am pregatit o aventura fantastica, alaturi de „Peter Pan”, intr-o lume in care zanele si magia coexista.
Programul spectacolelor:
„Ti amo, Maria!”, joi si vineri, 6 - 7 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Sandro, despartit de Maria in urma unor incompatibilitati, incearca sa ii recastige inima, insa viciile survenite in urma pierderii fiintei dragi il fac pe acesta sa actioneze cu impulsivitate. Regia: Eusebiu Mihail Tudoroiu; Distributia: Dana Vulc, Karl Baker, Madalina Cobzaru, Razvan Baltaretu.

„Casatoria”, sambata si duminica, 8 – 9 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O tanara rusoaica burgheza, dornica sa se marite, este nevoita sa-si aleaga alesul dintre mai multi pretendenti care mai de care mai caraghiosi, insa iubirea nu pare sa fie motivul pentru care acestia o doresc pe fata. Regia: Alexandru Mazgareanu; Distributia: cu: Theodora Sandu, Ionut Visan, Bogdan Farcas, Clara Flores, Paul Chiributa, Ilie Galea, Alin Teglas, Oxana Moravec.

„Peter Pan”, vineri, 7 mai, de la ora 18:00 si duminica, 9 mai, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Peter Pan si simpatica zana Clopotica calatoresc prin tinuturi nemaivazute pentru a-l opri pe temutul pirat, Capitanul Hook. Regia: Cristian Mitescu; Distributia: Daniel Burcea, Lacramioara Bradoschi, Lucian Orbean, Paul Niculae, Ana Maria Orbean, Lizica Sterea, Ioana Rosu, Nelu Neagoe.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731