Teatrul „Toma Caragiu” si Ambasada SUA va invita la un concert extraordinar Rhine River Ramblers

22 Jun 2022 08:47
Teatrul „Toma Caragiu” va invita duminica, 3 iulie, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la un concert extraordinar, sustinut de trupa Rhine River Ramblers a fortelor terestre americane stationate in Europa.
Organizat in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti, spectacolul-concert va invita la o calatorie muzicala in America anilor '30-'40, prin intermediul unor melodii celebre interpretate in maniera dixie, un stil muzical aparut la inceputul secolului XX si considerat a fi primul stil de jazz orchestral. „Cabaret”, „Mercy, Mercy, Mercy”, „Georgia on My Mind”, „Amazing Grace” sunt doar câteva dintre piesele care vor putea fi ascultate, intr-o orchestra?ie care va va purta intr-o perioada speciala pentru istoria si cultura Americii.
Accesul publicului este gratuit, in baza tichetelor ce pot fi ridicate de la Agentia de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu”.
Va asteptam cu drag, sa ne bucuram impreuna de un concert ce ne va introduce in atmosfera unei epoci al carei parfum si farmec nu inceteaza sa fascineze.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529