TURNEU DE MINIFOTBAL CARITABIL ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”

23 Nov 2022 18:19
TURNEU DE MINIFOTBAL CARITABIL ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”
Sambata, 26 noiembrie 2022, intre orele 13.00-17.00 , la Baza Sportiva ”KIRU SPORT” va avea loc un TURNEU DE MINIFOTBAL CARITABIL ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”
Evenimentul va contine momente de zumba cu ANCUTA, demonstratii sportive-FLORIN GHITA ACADEMY si CSM PLOIESTI (sectia box), de dans cu Asamblul Kymata al Comunitatii Elena din Romania (Filiala Prahova) si trupa de dans Freedom, respectiv fotbal.
Un miniturneu de juniori intre CSM Ploiesti, FC Petrolul Ploiesti si FC Petrolul 95 Ploiesti.
Miniturneu de adulti cu :ADER PLOIESTI, SHAORMERIA BANEASA si ICP-AUTONET.
Organizatori:www.infoploiesticity.ro si KIRU SPORT in colaborare cu Asociatia de educatie si sport ”Soimii” Ploiesti.
Parteneri media: www.mediasud.ro, www.stirileproprahova.ro, www.prahova-news.ro, KISS FM, www.gazetadeph.ro, www.oglindadeazi.ro.
Suport foto:Suport foto : Foto-video Gabriel Ionuţ, Mihai & Aniela Stan Photo, Ştefan Toader Foto.
Sonorizare:Sound Master MARIAN ANGHEL.
Parteneri/sponsori:MFC OILFREINDS Ploiesti, ATX Computers, Blue19 by Cris, Drumul Vinului, Savdarius Intercom,Ramaantuelle, Shaormeria Baneasa (Ploiesti).
Demonstratii sportive:FLORIN GHITA ACADEMY si CSM Ploiesti (box)
Zumba cu Ancuta
Dans cu Asamblul Kymata al Comunitatii Elene din Romania-Filiala Prahova si trupa de dans Freedom
Facepainting
PROGRAM:
13.00-Demonstratie kickboxing FLORIN GHITA ACADEMY
13.20-ZUMBA CU ANCUTA
13.40-DANS CU ASAMBLUL KYMATA AL UNIUNII ELENE DIN ROMANIA-FILIALA PRAHOVA
13.50-DEMONSTRATIE BOX CSM PLOIESTI
14.00-DANS CU TRUPA FREEDOM
14.10-CSM PLOIESTI-PETROLUL PLOIESTI
14.30-PETROLUL 95 PLOIESTI-PETROLUL PLOIESTI
14.50-PETROLUL 95 PLOIESTI-CSM PLOIESTI
15.00-Prezentare echipe
15.10-ADER PLOIESTI-SHAORMERIA BANEASA
15.40-SHAORMERIA BANEASA-IPC&AUTONET
16.10-IPC&AUTONET-ADER PLOIESTI.
Arbitreaza:SANDRA SIMION, MIHAELA ANDREI si DIANA STROE.
Se pot dona alimente neperisabile,produse de uz personal, bani, toate acestea vor ajunge la cazul social ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”
Dorobanțu Florin, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Rădulești (Ialomița). Drama băiatului a ieșit de curând la lumină. Acesta a fost și încă mai este greu încercat de viață, neavând una deloc ușoară. Provine dintr-o familie destrămată, părinții lui divorțând când era foarte mic, moment în care l-au și abandonat. În momentul de față, Florin are un singur vis: să-și poată construi o locuință a sa, fiindcă cea în care locuia a ars și nimeni nu a sărit să stingă incendiul. Când a ajuns acasă de la locul de muncă era deja prea târziu. Tot ce a mai rămas în urma dezastrului, au mai fost câteva pături, pe care le folosește și pe post de pat, plus unele haine ponosite. Acum, tânărul muncește de zor pentru a-și vedea visul cu ochii, acela de a avea un loc al său, însă problemele nu s-au oprit aici. O nouă construcție pe terenul pe care se afla casa care a luat foc, nu se poate ridica, și asta pentru că acel teren aparține unei mătuși a tânărului. Prin urmare, angajatorul său, un om cu suflet mare, a început să caute un teren și, după multe insistențe, a reușit să găsească un pământ bun.
Totuși, costurile de cumpărare ale acestuia ajung la 15.000 de lei, așa că bărbatul care l-a angajat a apelat public la oamenii de pe internet, iar foarte mulți s-au mobilizat rapid, pentru că în doar câteva zile s-au strâns deja 3000 de lei. Totuși, mai este nevoie de mult mai mulți bani pentru ca băiatul să aibă parte de o casă. Așa că oamenii cu inimă mare care doresc să doneze, o pot face în contul în lei pe care tânărul și l-a deschis recent la o bancă: RO55INGB0000999912908002, pe numele Dorobanțu Liviu Florin. Mai mult, angajatorul s-a oferit să îi facă o cameră unde să stea: acoperiș, ușă, parchet, geam, ciment etc.
Detalii aici:https://mfcoilfriends.blogspot.com/2022/10/brat-la-brat-pentru-florin-dorobantu.html?fbclid=IwAR2UNgqsQRqEdNC8ZYK9Yhw0hv_u-5sPyWNPmFn2opSKkKNrxhdJF6pBfdM

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686