Un bărbat băut și fără permis a lovit o mașină parcată apoi și-a văzut de drum, în Vărbilău

25 Nov 2021 11:37
Un bărbat băut și fără permis a lovit o mașină parcată apoi și-a văzut de drum, în Vărbilău
Un șofer a fost reținut de polițiști, miercuri, după ce, băut fiind, a lovit o mașină parcată apoi și-a văzut de drum. S-a întâmplat totul pe 20 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, când polițiștii dincadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați de către o femeie din comuna Vărbilău despre faptul că un autoturism condus de un bărbat i-ar fi lovit autoturismul personal care se afla parcat în fața domiciliului, ulterior, șoferul continuându-și deplasarea.
” În urma cercetărilor a reieșit faptul că, după avarierea autoturismului persoanei vătămate, bărbatul și-a continuat deplasarea, părăsind ulterior autoturismul, parcat la câteva străzi distanță, acolo unde persoana vătămată l-a găsit.
La scurt timp, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost identificat și depistat de polițiști pe o stradă din comună, fiind supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, a transmis IJP Prahova.
Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Urmare a probatoriului administrat, ieri 24 noiembrie a.c., față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză se efectuează cerectări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677