Un cetatean american, prins la volan in Ploiesti, fara permis de conducere

22 Sep 2022 14:49
Un cetatean american, prins la volan in Ploiesti, fara permis de conducere
Polițiștii au oprit aseară, pentru control, în zona de Vest a municipiului, un autoturism care circula din direcția Sălii Sporturilor Olimpia către strada Căliman. Șoferul era un bărbat, cetățean american, în vârstă de 32 de ani, care nu posedă permis de conducere internațional.
În cauză, conform IPJ PH, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9427 -0.0010
USD Dolarul SUA 5.1135 0.0456
GBP Lira sterlina 5.4791 -0.1493
CHF Francul elvetian 5.1775 0.0206
XAU Gramul de aur 270.2027 0.3935