Un drum de legătură se amenajează între Puchenii Mari și Satul Nou

28 Nov 2021 17:39
Un drum de legătură se amenajează între Puchenii Mari și Satul Nou
Un drum de legătură se amenajează între Puchenii Mari și Satul Nou. Potrivit Primăriei Puchenii Mari, în această perioadă se compactează piatra așternută urmând ca în scurt timp artera să poată fi folosită de cetățeni. Drumul are o lungime de 1.5 km și este cuprins între fosta grădină de zarzavat din Puchenii Mari (în zona Parcului amenajat la vechea școală) și Satul Nou. ”Pe la începutul anului vă solicitam idei de dezvoltare a comunei noastre și de îmbunătățire a condițiilor de viață în localitatea noastră. Multe dintre idei rezonează cu viziunea noastră de dezvoltare a comunei noastre, unele au o perioadă mai mare de punere în operă, necesitând avize din partea instituțiilor statului, sau exced resursele noastre bugetare în timp ce altele pot fi puse în practică într-un timp mai scurt așa cum este propunerea de a se realiza un drum de legătură între Puchenii Mari și Satul Nou”, a transmis Primăria Puchenii Mari.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864