Un șofer a fost reținut după ce a provocat un accident, fiind și băut

23 Nov 2021 14:29
Un șofer a fost reținut după ce a provocat un accident, fiind și băut
Un bărbat a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Asta după ce , luni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Poiana Câmpina s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Breaza.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu o balustradă metalică ce delimitează partea carosabilă. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, care a indicat valoarea de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cu ocazia conducerii la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, bărbatul a refuzat recoltarea, fiindu-i adus la cunoștință faptul că refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, constituie infracțiune.
În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677