UPDATE: Cand anunta autoritatile ca se remediaza problema/ Mai multe apartamente din Ploiesti, fara apa calda si caldura/ Informarea SC TERMO PLOESTI

24 Nov 2022 20:23
UPDATE: Cand anunta autoritatile ca se remediaza problema/ Mai multe apartamente din Ploiesti, fara apa calda si caldura/ Informarea SC TERMO PLOESTI
S.C TERMO PLOIESTI SRL a anunțat că astăzi, 24.11.2022, in vederea efectuarii unor lucrari de reparatii la reteaua de termoficare, se intrerupe furnizarea agentului termic in mai multe zone din Ploiesti. Astfel ca in mai multe apartamente au ramas fara apa calda si caldura. Detalii in anuntul SC Termo Ploiesti (foto). Reprezentantii nu specifica in cat timp se va rezolva problema.

Anca Popa, viceprimar al Ploiestiului, a facut urmatorul anunt:
“ Dragi ploieșteni,
Astăzi s-au făcut reparații la CAF2. Inițial, se știa de existența unei defecțiuni la una dintre țevi, după cum mi s-a comunicat de către domnul director tehnic. Știam că astăzi urma să fie întreruptă căldura timp de 5-6 ore.
Suprizele au început să apară atunci când s-a desfăcut efectiv CAF-ul și când pe lângă una dintre spărturi au mai apărut încă una și încă una.
În seara aceasta am fost anunțată că s-a găsit o țeavă care este atât de corodată încât trebuie înlocuită parțial.
Acestea sunt problemele pe care le întâmpină oamenii de la Termo. Aici nu mai trebuie să găsim vinovații și nu mai este vorba despre un management defectuos, ci despre o instalație care a fost exploatată ani buni și care nu a fost modernizată. Probabil că firmei îi va trebui mult timp ca să devină profitabilă, ca să își permită să facă reparații etc.
Prin urmare, dacă la ora 22 se vor încheia reparațiile, sistemul se va încălzi spre dimineață.
Știu că este sezonul virozelor, știu că este frig, dar vă rog să credeți că oamenii de la Termo și cei de la Remero lucrează.
Voi reveni, probabil, și cu fotografii.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitări copile drag frumos ascultător și muncitor, sunt mândru de tine și îți promit ca îți voi fi alături în orice moment din viata de zi cu zi, pentru ca meriți tot ce este mai bun și mai frumos pe acest Pământ Sfânt,??
bauna ziua de cand s-a reluat furnizarea apei calde in str.ARHIP NICOLAE BL61 SC,A NU ESTE PRESIUNE DE LOC
Stimate Doamne, stimati Domni, scuzati varog Romana mea, fiindca Germana este limba mea materna. Am dat intamplator de aceasta onoare post mortem a preotului pensionar Martin Gheorghe, pe care l-am cunoscut personal. Am corespondat pana la moartea Dansului, sie am forst si in localitatea Vadu Paranoia in vizita. Urmasii Dansului stiu der mine, uni urmasi a Dansului ma cunosc personal. Cunosc si istoria satului Vadu Parului si infintarea lui in 1780, amanunte dela domnul Martin Gheorghe. Ma bucura foarte mult, ca i se dat post mortem onoarea aceasta pentru umanitatea lui meritata, si pentru lupta sa pentru pace si dreptate. Cu stima Hans-Günther Kessler, Germania
Tort cu lamaie
Dar de ce persoanele cu dizabilități,și aici mă refer la cei cu indemnizații de handicap gradul 2(395 de lei)nu beneficiază de acest ajutor alimentar? Pentru că cei de la primărie spune că Nu beneficiez(nu am dreptul)DE CE?
Curs valutar
EUR Euro 4.9266 0.0016
USD Dolarul SUA 4.7043 -0.0235
GBP Lira sterlina 5.6863 -0.0411
CHF Francul elvetian 4.9892 -0.0228
XAU Gramul de aur 266.5349 0.0446