UPDATE Instanța a respins cererile procurorilor/Primarul din Ciorani, reținut alături de alte 16 persoane

10 Jun 2021 14:09
UPDATE Instanța a respins cererile procurorilor/Primarul din Ciorani, reținut alături de alte 16 persoane
UPDATE Primarul din Ciorani si celelalte 16 persoane retinute au scăpat de arest. Potrivit reprezentanților Judecătoriei Ploiești, instanța a respins toate cererile procurorilor din dosarul respectiv.
Surse judiciare au precizat că primarul din Ciorani, Marin Voicu, a fost reținut în urma perchezițiilor făcute joi de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Pe lângă primar au fost reținute și alte 16 persoane, cele mai multe angajate în cadrul Primăriei.
Acestea au fost prezentate instanței.
Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, joi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova - Serviciul investigaţii criminale, au efectuat un număr de 18 percheziții domiciliare într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificarea documentelor şi evidențelor electorale prev. de art. 391 al.1 Cod penal.
”Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea.
În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice”, se arată în comunicatul PCA Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731