UPDATE: Soferul nu are permis! Doi tineri s-au rasturnat cu masina in Urlati, cartierul Cherba - FOTO

25 Sep 2022 09:12
UPDATE: Soferul nu are permis! Doi tineri s-au rasturnat cu masina in Urlati, cartierul Cherba - FOTO
Accidentul rutier s-a produs in orașul Urlați, cartier Cherba, în această dimineață, în jurul orei 03:45.
Un autoturism in care se aflau o fata de 14 ani si un baiat de 19 ani a pierdut controlul și s-a răsturnat pe o parte. Fata a fost prinsa in fiarele contorsionate ale masinii. Echipajele ISU PH au m procedat la extragerea victimei minore din autoturism, prin metode specifice de descarcerare, pompierii fiind nevoiți să decoperteze plafonul mașini.
Ulterior, ambele victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de echipajele SAJ și SMURD, pentru investigații suplimentare.

Fata s-a ales cu TCC, traumatism toracic, fractura clavicula stanga si fractura humerus drept, traumatism genunchi drept, iar baiatul cu traumatism toracic, traumatism membru inferior drept.


UPDATE: Politia Prahova: La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 2.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș s-ar fi răsturnat un autoturism.

Din primele date, a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 102 K, din direcția Ceptura către Urlați, la un moment dat a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens, răsturnându-se și oprindu-se în curtea unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto dar și o pasageră în vârstă de 14 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis de conducere.

Sursa: ISU PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677