”Ziua Eroilor”, marcată și la Comarnic

10 Jun 2021 14:56
În fiecare an, ”Ziua Eroilor” este marcată odată cu Înălţararea Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti, fiind o evocare a memoriei celor căzuţi pe câmpurile de luptă. Autoritățile din Comarnic au marcat ”Ziua Eroilor”, așa cum se cuvine. A fost organizată și o slujbă religioasă și au fost depuse coroane de flori.
”Ne-am întâlnit astăzi la o zi importantă, cu două mari sărbători pentru creștinii ortodocși: Înălțarea Domnului, prăznuită de Biserică la 40 de zile după Înviere, ziua în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a ridicat la ceruri de pe Muntele Măslinilor, dar și Ziua Eroilor, o sărbătoare națională a poporului român care marchează lupta de-a lungul veacurilor pe front, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. Înălțarea lui Hristos întru slava și șederea Sa de-a dreapta Tatălui este chipul deplinei îndumnezeiri a umanității Lui”, a transmis Sorin Popa, primarul din Comarnic.
foto Primăria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731