”Ziua Eroilor”, marcată și la Comarnic

10 Jun 2021 14:56
În fiecare an, ”Ziua Eroilor” este marcată odată cu Înălţararea Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti, fiind o evocare a memoriei celor căzuţi pe câmpurile de luptă. Autoritățile din Comarnic au marcat ”Ziua Eroilor”, așa cum se cuvine. A fost organizată și o slujbă religioasă și au fost depuse coroane de flori.
”Ne-am întâlnit astăzi la o zi importantă, cu două mari sărbători pentru creștinii ortodocși: Înălțarea Domnului, prăznuită de Biserică la 40 de zile după Înviere, ziua în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a ridicat la ceruri de pe Muntele Măslinilor, dar și Ziua Eroilor, o sărbătoare națională a poporului român care marchează lupta de-a lungul veacurilor pe front, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. Înălțarea lui Hristos întru slava și șederea Sa de-a dreapta Tatălui este chipul deplinei îndumnezeiri a umanității Lui”, a transmis Sorin Popa, primarul din Comarnic.
foto Primăria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167