”Ziua Eroilor”, marcată și la Comarnic

10 Jun 2021 14:56
În fiecare an, ”Ziua Eroilor” este marcată odată cu Înălţararea Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti, fiind o evocare a memoriei celor căzuţi pe câmpurile de luptă. Autoritățile din Comarnic au marcat ”Ziua Eroilor”, așa cum se cuvine. A fost organizată și o slujbă religioasă și au fost depuse coroane de flori.
”Ne-am întâlnit astăzi la o zi importantă, cu două mari sărbători pentru creștinii ortodocși: Înălțarea Domnului, prăznuită de Biserică la 40 de zile după Înviere, ziua în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a ridicat la ceruri de pe Muntele Măslinilor, dar și Ziua Eroilor, o sărbătoare națională a poporului român care marchează lupta de-a lungul veacurilor pe front, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. Înălțarea lui Hristos întru slava și șederea Sa de-a dreapta Tatălui este chipul deplinei îndumnezeiri a umanității Lui”, a transmis Sorin Popa, primarul din Comarnic.
foto Primăria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitări copile drag frumos ascultător și muncitor, sunt mândru de tine și îți promit ca îți voi fi alături în orice moment din viata de zi cu zi, pentru ca meriți tot ce este mai bun și mai frumos pe acest Pământ Sfânt,??
bauna ziua de cand s-a reluat furnizarea apei calde in str.ARHIP NICOLAE BL61 SC,A NU ESTE PRESIUNE DE LOC
Stimate Doamne, stimati Domni, scuzati varog Romana mea, fiindca Germana este limba mea materna. Am dat intamplator de aceasta onoare post mortem a preotului pensionar Martin Gheorghe, pe care l-am cunoscut personal. Am corespondat pana la moartea Dansului, sie am forst si in localitatea Vadu Paranoia in vizita. Urmasii Dansului stiu der mine, uni urmasi a Dansului ma cunosc personal. Cunosc si istoria satului Vadu Parului si infintarea lui in 1780, amanunte dela domnul Martin Gheorghe. Ma bucura foarte mult, ca i se dat post mortem onoarea aceasta pentru umanitatea lui meritata, si pentru lupta sa pentru pace si dreptate. Cu stima Hans-Günther Kessler, Germania
Tort cu lamaie
Dar de ce persoanele cu dizabilități,și aici mă refer la cei cu indemnizații de handicap gradul 2(395 de lei)nu beneficiază de acest ajutor alimentar? Pentru că cei de la primărie spune că Nu beneficiez(nu am dreptul)DE CE?
Curs valutar
EUR Euro 4.9266 0.0016
USD Dolarul SUA 4.7043 -0.0235
GBP Lira sterlina 5.6863 -0.0411
CHF Francul elvetian 4.9892 -0.0228
XAU Gramul de aur 266.5349 0.0446