Ziua Sfinxului, duminică, pe platoul Bucegilor/Se spune că se formează o piramidă energetică de lumină

27 Nov 2021 18:25
Ziua Sfinxului, duminică, pe platoul Bucegilor/Se spune că se formează o piramidă energetică de lumină
Mulți ghizi montani organizează, pentru duminică, zi denumită Ziua Sfinxului, excursii pe platoul Bucegilor. In data de 28 noiembrie, ora 16.45, când soarele se apropie de apus, deasupra Sfinxului din Bucegi se formează o piramidă energetică de lumină. În fiecare an, aici s-au adunat zeci de persoane.
”Despre Sfinx se spune că este punctul în care se adună mai multe şuvoiuri de energie, iar mulţi au povestit că au văzut în jurul acestei formaţiuni care seamnănă cu un cap de om pe care se află o cuşmă de dac lumini bizare şi scântei apărute de nicăieri. „Piramida Energetică” a Sfinxului: fenomenul rar care adună sute de curioşi pe platoul Bucegi Un fenomen ciudat are loc în fiecare an, la data de 28 noiembrie, când zeci de oameni urca pe Platoul Bucegilor, la celebrul Sfinx ca să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramidă energetică, în jurul chipului sculptat în piatră”, se arată în descrierea unui eveniment creat pe Facebook.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677