Ziua Sfinxului, duminică, pe platoul Bucegilor/Se spune că se formează o piramidă energetică de lumină

27 Nov 2021 18:25
Ziua Sfinxului, duminică, pe platoul Bucegilor/Se spune că se formează o piramidă energetică de lumină
Mulți ghizi montani organizează, pentru duminică, zi denumită Ziua Sfinxului, excursii pe platoul Bucegilor. In data de 28 noiembrie, ora 16.45, când soarele se apropie de apus, deasupra Sfinxului din Bucegi se formează o piramidă energetică de lumină. În fiecare an, aici s-au adunat zeci de persoane.
”Despre Sfinx se spune că este punctul în care se adună mai multe şuvoiuri de energie, iar mulţi au povestit că au văzut în jurul acestei formaţiuni care seamnănă cu un cap de om pe care se află o cuşmă de dac lumini bizare şi scântei apărute de nicăieri. „Piramida Energetică” a Sfinxului: fenomenul rar care adună sute de curioşi pe platoul Bucegi Un fenomen ciudat are loc în fiecare an, la data de 28 noiembrie, când zeci de oameni urca pe Platoul Bucegilor, la celebrul Sfinx ca să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramidă energetică, în jurul chipului sculptat în piatră”, se arată în descrierea unui eveniment creat pe Facebook.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864