Zonele din Ploiești unde SGU a îndepărtat ambrozia

23 Jun 2022 12:04
Zonele din Ploiești unde SGU a îndepărtat ambrozia
Activitățile de îndepărtare a ambroziei de pe domeniul public al municipiului sunt în plină desfășurare. Planta a fost deja eliminată de către angajații SGU Ploiești de pe spațiile verzi aferente străzilor:

- Gheorghe Doja (reper - Palatul de Justiție), G-ral Ion Dragalina, Andrei Mureșanu (Parc Andrei Mureșanu - Biserica Sf. Andrei)
B-dul Republicii, Libertății (Parc Libertății), Bahluiului (reper- zonă parcări), Câineni (Parc Câineni), strada Mărășești (reper-zonă parcări).
În perioada următoare, personalul serviciului de profil va acționa, în scopul distrugerii ambroziei, în
Cartierul Mitică Apostol, în zonele aferente următoarelor străzi: Prigoriei, Lăstunului, Ferigei, Răchitei, Violetelor.
” În același timp, reamintim ploieștenilor faptul că, în conformitate cu actele normative în vigoare, societatea noastră are în atribuții îndepărtarea ambroziei de pe terenurile aflate în concesiune, respectiv domeniul public al municipiului.
Totodată, precizăm că, în cazul proprietăților private, distrugerea plantei intră în obligația posesorilor acestora”, a transmis SGU Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9255 0.0000
USD Dolarul SUA 4.5904 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6013 0.0000
CHF Francul elvetian 4.9881 0.0000
XAU Gramul de aur 294.2340 0.0000