Zonele din Ploiești unde SGU a îndepărtat ambrozia

23 Jun 2022 12:04
Zonele din Ploiești unde SGU a îndepărtat ambrozia
Activitățile de îndepărtare a ambroziei de pe domeniul public al municipiului sunt în plină desfășurare. Planta a fost deja eliminată de către angajații SGU Ploiești de pe spațiile verzi aferente străzilor:

- Gheorghe Doja (reper - Palatul de Justiție), G-ral Ion Dragalina, Andrei Mureșanu (Parc Andrei Mureșanu - Biserica Sf. Andrei)
B-dul Republicii, Libertății (Parc Libertății), Bahluiului (reper- zonă parcări), Câineni (Parc Câineni), strada Mărășești (reper-zonă parcări).
În perioada următoare, personalul serviciului de profil va acționa, în scopul distrugerii ambroziei, în
Cartierul Mitică Apostol, în zonele aferente următoarelor străzi: Prigoriei, Lăstunului, Ferigei, Răchitei, Violetelor.
” În același timp, reamintim ploieștenilor faptul că, în conformitate cu actele normative în vigoare, societatea noastră are în atribuții îndepărtarea ambroziei de pe terenurile aflate în concesiune, respectiv domeniul public al municipiului.
Totodată, precizăm că, în cazul proprietăților private, distrugerea plantei intră în obligația posesorilor acestora”, a transmis SGU Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529