Primaria Municipiului Ploiesti - program cu publicul SPCLEP Ploiesti in perioada 05-06.12.2020

26 Nov 2020 15:27
 Primaria Municipiului Ploiesti - program cu publicul SPCLEP Ploiesti in perioada 05-06.12.2020
Primăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că, Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Ploieşti a adaptat programul de lucru cu publicul, în vederea asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral privind alegerile parlamentare din data de 06 decembrie 2020.

Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Ploieşti va funcţiona, în perioada respectivă, pentru a rezolva operativ solicitările privind eliberarea documentelor de identitate și de stare civilă, după cum urmează:

SERVICIUL STARE CIVILĂ

5 decembrie 2020 800-1600 - doar eliberarea
certificatelor de stare civilă duplicate,
necesare întocmirii actelor de identitate
pentru exercitarea dreptului la vot;
900-1200 - înregistrări decese;
- oficiere căsătorii, conform programărilor
efectuate.

6 decembrie 2020 900-1300 - doar eliberarea certificatelor
de stare civilă duplicate, necesare
întocmirii actelor de identitate
pentru exercitarea dreptului la vot;
- oficiere căsătorii, conform
programărilor efectuate.

SERVICIUL EVIDENŢĂ INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR


05 decembrie 2020 800-1600

06 decembrie 2020 700-2100Totodată, informăm cetăţenii că, se menține programarea online pentru obţinerea cărții de identitate, pe platforma de programare electronică pentru preschimbarea acestora, ce poate fi accesată de la adresa: http://www.ploiesti.ro/SPCLEP/ modulul : PROGRAMARE ONLINE EVIDENŢA PERSOANELOR sau direct http://ploiesti.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-identitate.html, numai pentru ghișeul 1 şi vă reamintim că actele de identitate care expiră pe perioada stării de alertă rămân valabile, pe teritoriul României, pe durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
Pentru eliberarea unui nou act de identitate (carte de identitate sau carte de identitate provizorie), ca urmare a pierderii, furtului, deteriorării sau distrugerii actului de identitate, acesta se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, datei de naştere, statutului civil, cetăţeniei române şi a domiciliului.
În cazurile în care nu pot fi prezentate anumite documente, respectiv certificate de stare civilă sau dovezi cu privire la domiciliu, se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune şi trei fotografii de ¾ cm.
Facem menţiunea că vor fi soluţionate în această perioadă doar cererile persoanelor care nu posedă act de identitate, ca urmare a pierderii, furtului, deteriorării, distrugerii, anulării/schimbării numelui, astfel încât să îşi poată exercita dreptul la vot.


DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366