A început prăpădul în Prahova

20 May 2019 20:42
A început prăpădul în Prahova
Polițiștii de la Circulație monitorizează traficul pe DN 1D de la intersecția sat Cioceni (com Albesti Paleologu) până la intersecția cu sat Parepa-Rusani (com Colceag). Aici, în urma furtunii au căzut pe drum crengi rupte de la copaci. Și pompierii sunt în alertă. Până acum au fost chemați să înlăture un copac sprijinit pe fatada unui bloc de locuinte in Ploiesti, str. Erou Nicolae Arhip. ISU intervine și pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil DN1 D, in Albesti-Paleologu, degajarea unor elemente de constructi in Ploiesti, pe str Veronica Micle și înlăturarea unui copac cazut pe carosabil in Amaru.
foto cu caracter ilustrativ: Ora de Sibiu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404