A sunat clopotelul si la scolile din Paulesti! Asculta aici discursurile oficialitatilor prezente la deschiderea anului scolar!: FOTO/VIDEO

09 Sep 2019 11:28
Emotii pentru copiii comunei prahovene Paulesti, la inceputul noului an scolar. Cu mic cu mare s-au adunat astazi in curtile unitatilor de invatamant din localitate pentru a participa la festivitatile de deschidere a scolilor si gradinitelor, la care a fost prezent, ca de fiecare data, si primarul comunei Paulesti, Sandu Tudor. La Scoala Toma Socolescu au participat la deschidere si inspectorul scolar adjunct Liliana Tenescu, senatorul Radu Oprea si deputatul Rodica Paraschiv care au tinut scurte discursuri dupa slujba oficiata de preoti. Parintii au fost informati de primarul localitatii si despre lucrarile demarate la Gradinita din Paulesti de extindere a unitatii de invatamant unde va exista astfel de anul viitor si program prelungit.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677