VIDEO/FOTO - Accident la Puchenii Mari! Este asteptat elicopterul SMURD

07 Aug 2018 12:04
Un accident de circulatie s-a produs, in urma cu putin timp, pe DN1 Puchenii Mari. In coliziune sunt implocate un autoturism si un motociclist. Amnulanta Prahova anunta ca este asteptat si un elicopterul SMURD. Trei persoane sunt implicate.
Din primele verificari, in zona Bisericii, soferul autoturismului ar fi vrut să vireze la stânga și nu ar fi acordat prioritate unui motociclist care se deplasa din sens opus.
Vehiculele sunt in afara părții carosabile. Motociclistul este conștient.
UPDATE: Potrivit medicilor, in urma accidentului 2 persoane sunt fara leziuni si motociclistul, de 24 de ani, politraumatizat.

UPDATE: Victima a fost preluata de un elicopter SMURD.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677