Ai fost vreodată la tribunal? Știi care este circuitul unui dosar în instanță? Ai acum ocazia să afli! Tribunalul Prahova își deschide porțile de Ziua Europeană a Justiției Civile!

24 Oct 2017 13:38
Ai fost vreodată la tribunal? Știi care este circuitul unui dosar în instanță? Ai acum ocazia să afli! Tribunalul Prahova își deschide porțile de Ziua Europeană a Justiției Civile!
La data de 25 octombrie 2017, cu ocazia celebrării Zilei Europene a Justiției Civile, Tribunalul Prahova își va deschide ușile sediului său situat în municipiul Ploiești, strada Văleni, jud. Prahova, reprezentanților mass-media, grupelor organizate de elevi și studenți, dar și orciărei persoane dornice de a se informa asupra felului în care funcționează organele judiciare, precum și asupra modului cum se desfășoară procedurile judiciare sau a condițiilor reale de muncă ale magistraților și personalului auxiliar de specialitate.
Agenda evenimentului include vizitarea principalelor compartimente ale instanței, prezentarea circuitului unui dosar și a etapelor procesuale până la soluționarea unei cauze, persoanelor interesate fiindu-le oferite materiale conținând informații despre funcționarea sistemului judiciar românesc.
Accesul în incinta Tribunalului Prahova va fi permis prin poarta de acces principală, fără a se perturba activitățile curente ale instanței.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767