Ajutoare pentru personalul medical din Prahova din partea Fratiei Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta si Protoieriilor Ploiesti si Valenii de Munte!

28 Mar 2020 13:31
Reprezentnatii Fratiei Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta si ai Protoieriilor Ploiesti si Valenii de Munte au dus ieri ajutoare pentru personalul medical din Prahova. Vorbim despre măști de protecție, dar si fructe.

"Astăzi, împreună cu Protoeria Ploiești și cea din Vălenii de Munte, am pornit spre Spitalul Județean de urgență, Spitalul de boli infecțioase din Ploiești și Spitalul de Pneumofitziologie Drajna( de lângă Vălenii de Munte).
Nu pot să vă descriu bucuria de pe chipurile medicilor și asistentelor medicale de la spitalele din Ploiești atunci când le-am adus în dar 1 000 de măști de protecție și câteva zeci de kg de fructe.
Ne-au mărturisit că nu aveau măști de ajuns și că erau îngrijorați din această cauză.
Cât despre fructe, au spus că nu sunt obișnuiți să fie tratați cu atâta dragoste!
I-am îmbărbătat cât am putut și am plecat acasă fericiți!", este mesajul Fratiei Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe pe pagina oficiala de faceboo, in urma actiunii.
Sursa foto: facebook Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677