Amidu Salifu, fost jucător la AC Fiorentina, a semnat cu FC Petrolul Ploiești/ Jucători noi la antrenamentele "lupilor"

23 Aug 2020 13:23
Amidu Salifu, fost jucător la AC Fiorentina, a semnat cu FC Petrolul Ploiești/ Jucători noi la antrenamentele "lupilor"
Fotbalistul ghanez Amidu Salifu (27 ani) este ultimul venit în tabăra "galben-albastră", acesta semnând, ieri, cu FC Petrolul Ploiești, un angajament valabil până la finalul acestei stagiuni, cu drept de prelungire în cazul promovării.

Mijlocaș central, Salifu are experiența primelor două eșaloane din Italia, el aflându-se, în ultimii zece ani, sub contract cu AC Fiorentina. Pentru formația "viola" a debutat în Serie "A" pe 23 aprilie 2011, atunci când, într-un meci cu Cagliari, l-a înlocuit pe Adrian Mutu, bifând, în total, 25 de prezențe în elita fotbalului italian, pentru Fiorentina și, mai apoi, Catania.

Împrumutat de către Fiorentina, de-a lungul ultimilor ani, la Modena, Perugia, Brescia, Mantova, Vicenza, Arezzo și, ultima dată, în Kuweit, la Al-Salmiya, Salifu a strâns 78 de apariții în Serie "B" și alte peste 50 în Serie "C".


Jucători noi la antrenamentele "lupilor"

Salifu a efectuat astăzi un prim antrenament, sub comanda preparatorului fizic Stelian Isac. Alături de mijlocașul ghanez s-au mai aflat jucătorul israelian Ben Levy, cel care, după cum se știe, a ajuns la un acord cu "lupii galbeni", dar și Eugen Zasavițchi (27, mijlocaș central, Republica Moldova) și Alexandru Dobre (21 ani, fundaș central, ultima dată la Înainte Modelu), ultimii doi urmând să fie văzuți de către Viorel Moldovan la următoarele ședințe de pregătire.

Zasavitchi a jucat ultima dată la Minaur Baia Mare, după ce, în cariera sa, a mai evoluat pentru FC Veris, Trakai (Lituania), GKS Tychy (Polonia), Jonava (Lituania), Dacia Chișinău, Zimbru Chișinău, FC Kaliu (Estonia) și Dnyapro Mogilev (Belarus), având 22 de prezențe în reprezentativa "U21" și o apariție în naționala de seniori a Republicii Moldova, într-un meci disputat contra Irlandei, în preliminariile Campionatului Mondial din 2016.
sursa FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677