Aplicație pe telefon implementată de SPFL Ploiești, pentru plata impozitelor și taxelor

29 Jan 2020 16:27
Aplicație pe telefon implementată de SPFL Ploiești, pentru plata impozitelor și taxelor
Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești anunță că instituția a dezvoltat o aplicatie pe telefonul mobil ( android, pentru moment ) pe baza careia ploiestenii pot achita impozitele si taxele pe care le datoreaza bugetului local al municipiului Ploiesti.
Astfel, in Magazin Play, aplicatia se numeste impozite si taxe locale Ploiesti.
"In vederea asigurarii de masuri de siguranta suplimentare, userul si parola necesare pentru a putea accesa aplicatia se obtin prin apasarea butonului " Vreau Cont " pe care il gasiti in interfata aplicatiei. Solicitarea user-ului si a parolei va ajunge la salariatii nostri, care va vor transmite in maxim treizeci de minute un mesaj in care sunt inserate datele necesare conectarii. Dupa autentificare, aveti posibilitatea atat de a vizualiza situatia patrimoniala ( accesare buton " bunuri detinute " ), cat si de a achita efectiv obligatiile fiscale ( prin accesarea butonului " plata obligatii " ). Pentru detalii, puteti accesa butonul *contact*", anunta SPFL Ploiesti.
Comisionul aferent tranzactiei este suportat de catre municipiul Ploiesti.
Confirmarea platii se face in conditiile tuturor platilor efectuate in mediul online.
Incepand cu jumatatea lunii februarie aceasta aplicatie va fi disponibila si in IOS ( pentru iPhone ).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.0972 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.3220 -0.0225
CHF Francul elvetian 4.5132 -0.0096
XAU Gramul de aur 257.4245 0.2725