Bătaie în toată regulă, în Ploiești/Motivul, unul clasic

17 Sep 2021 12:49
Bătaie în toată regulă, în Ploiești/Motivul, unul clasic
A fost bătaie în toată regula, joi seara, în Ploiești. Doi bărbați s-au încăierat după ce s-au certat bine. Iar motivul este gelozia. Un bărbat a venit la serviciul altui bărbat și s-a luat de el, acuzându-l că are o relație cu iubita sa. De aici și până la pumni și picioare date nu a mai fost decât un ... pas.
Au fost alertați și polițiștii care acum fac cercetări pentru lovirea sau alte violențe.
comunicatul IJP Prahova:
”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din municipiu are loc un conflict spontan între mai multe persoane.
Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 21:30, angajatul unei societăți comerciale ar fi avut un conflict verbal în incinta societății cu un alt bărbat pe motivul unei neînțelegeri. Ulterior, cei doi bărbați au părăsit incinta pentru a discuta afară, moment în care angajatul societății ar fi fost agresat de celălat bărbat cât și de alți trei prieteni ai acestuia, care au plecat de la locul incidentului înainte de sosirea echipajului de poliție.
În urma conflictului, persoana vătămată a fost condusă la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
La acest moment se efectuează verificări pentru depistarea celor patru bărbați, în vederea sancționării și tragerii la răspundere penală a acestora”.
foto ilustrativ https://unupetrotus.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677