Cazarea studenților în căminele Universității Petrol-Gaze începe miercuri. Vezi ce capacitate are campusul universitar și ce condiții oferă

26 Sep 2017 17:37
Univeristatea Petrol-Gaze Ploiești dispune de 7 camine cu o capacitate de cazare de 1600 de locuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al UPG Ploiești, Anca Dobrinescu, până acum, au fost depuse 1530 de cereri, astfel că sunt onorate toate solicitarile, inclusiv 50 de locuri pentru studenții străini și cei din anul pregatitor.
Cazarea incepe de maine, 27.09.2017.
Cazarea studenților va începe maine, 27.09.2017 și se va face în camere de 3, respectiv 2 persoane. Tarifele pe care trebuie sa le achite lunar studenții cazați sunt diferite în funcție de căminul în care vor sta și pornesc de la 165 de lei ajungând la 250 lei pentru un loc. Toate camerele sunt prevazute cu grup sanitar propriu, TV, frigider, iar la tariful maxim se asigură și aer condiționat.
Deschiderea oficială a anului univeristar 2017 – 2018 la UPG Ploiești va avea loc luni, 2 octombrie 2017, ora 10.00 în Aula universității.

Sursa foto: www.upg-ploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791