Consilierul PMP, Bogdan Hodorog, a demonstrat in sedinta de astazi a CL Ploiesti ca PMP nu a votat pentru majorarea pretului gigacaloriei in municipiu

23 Mar 2019 22:17
Consilierul PMP, Bogdan Hodorog, a demonstrat in sedinta de astazi a CL Ploiesti ca PMP nu a votat pentru majorarea pretului gigacaloriei in municipiu
Consilierul PMP, Bogdan Hodorog, a demonstrat in sedinta de astazi a Consiliului Local al municipiului Ploiesti ca reprezentantii PMP nu au votat pentru majorarea pretului gigacaloriei in Ploiesti, asa cum reiese dintr-o scris oare trimisa ploiestenilor de catre primarie.

"Îl felicit pe colegul meu Bogdan Hodorog, consilier local și președinte al PMP-Ploiești, pentru prestația pe care a avut-o astăzi, în ședința condusă de "primarul care nu-i în stare să omoare nicio muscă, la dezinsecție", Adrian Dobre.
Așa cum am mai spus, în aceste zile, Adrian Dobre poartă o campanie electorală frenetică, bazată pe minciuni, prin care încearcă să-și acopere incompetența și neputința în a rezolva problemele orașului. Ultima ispravă o reprezintă o scrisoare trimisă ploieștenilor, pe banii și cu antetul primăriei, în care, folosind o strategie de campanie ieftină, Dobre pretinde că PMP ar fi votat alături de PSD și ALDE pentru majorarea prețului gigacaloriei în Ploiești. O minciună sfruntată, demontată ușor de Bogdan Hodorog, astăzi, prin recurs la stenograma ședinței în care "primarul" susține că noi am fi votat în acest mod. Firește, Adrian Dobre nu a avut replică, ceea ce poate fi un semnal încurajator, în sensul că mai sunt speranțe că ar avea o urmă de bun-simț.
În altă ordine de idei, PMP-Prahova le cere public lui Adrian Dobre și autorităților executive din primărie să aprobe difuzarea unei scrisori ale noastre, cu antetul primăriei, în care ne vom susține punctul de vedere. Spre deosebire însă de Adrian Dobre, noi suntem dispuși să suportăm cheltuielile de tipărire și difuzare a scrisorii, astfel încât să nu afectăm, nici măcar cu un leu, bugetul deficitar al Ploieștiului.", a scris pe pagina sa de facebook Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677